Jenever & Gin Festival Groningen

Tanqueray London Dry

Tanqueray London Dry bevat een perfecte balans van zijn 4 botanische ingrediënten: verfrissende jeneverbes, peperige koriander, aromatische engelwortel en milde zoethout. Tanqueray London Dry is vier maal gedistilleerd waardoor sporen van neutrale granen weggenomen zijn en het de botanische ingrediënten de mogelijkheid geeft om uit te blinken.

Tanqueray’s onderscheidende smaken van jeneverbes en citroenzeste komen het best tot recht in een Tanqueray & tonic gegarneerd met een schijfje limoen.

Perfect serve
Ingrediënten:

35 ml Tanqueray London Dry

150 ml Fevertree tonic

Schijfje limoen voor de garnering

Recept:

Vul een Copa glas tot de rand met ijsblokjes

Schenk 35 ml Tanqueray London Dry in het glas

Voeg daar 150 ml Fevertree tonic aan toe

Maak de gin & tonic af met een schijfje limoen als garnering

Bestel nu je tickets

Tickets

Over het festival

Ooit, lang geleden, werd in Nederland voor het eerst jenever gemaakt. Oorspronkelijk dronk men het als geneesmiddel, maar al snel werd er volop genoten van dit fijne drankje. Later namen de Engelsen dit van ons over, door ook te gaan distilleren met jeneverbessen. Zij gebruikten alleen neutrale alcohol, terwijl jenever van moutwijn wordt gemaakt. Zo ontstond gin. Gin kennen we allemaal en het goede nieuws is dat ook jenever met een wereldwijde comeback bezig is. Onze nationale drank is inmiddels bijna 400 jaar oud. Ooit de meest gedronken drank ter wereld, nu een openbaring voor de liefhebber.

Koop direct je kaarten voor vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond. Tickets zijn inclusief glas, Jenever & Gin Guide en het proeven van alle dranken. Plaatsen voor Chef's Table kosten € 99 per persoon en zijn inclusief het diner, drankjes en toegang tot het Jenever & Gin Festival. Ook het proefglaasje en de Jenever & Gin Guide zijn bij de prijs inbegrepen.