Jenever & Gin Festival Groningen

Russel & Co Ginger Ale

Merk: Russell & Co
Opgericht:1887
Land: Nederland
Omschrijving: Russell & Co kent zijn oorsprong in 1887, wanneer Josiah Russell voet zette op Nederlandse bodem. De Britse producent laat het Nederlandse volk als eerste kennismaken met de populaire dranken Ginger Ale en Tonic. Geïnspireerd op de originele recepten uit het verleden, komt Russell & Co nu met een moderne range van elegante soda’s. Rijk, onderscheidend en origineel. Door het koolzuurgehalte op het oorspronkelijke niveau te houden is het de ideale partner in de mix.
BotanicalsTonic: Natuurlijke kinine, Engelwortel, Jenever bes.
Alcohol:  0%
Website: www.russellandcodrinks.com

Bestel nu je tickets

Tickets

Over het festival

Ooit, lang geleden, werd in Nederland voor het eerst jenever gemaakt. Oorspronkelijk dronk men het als geneesmiddel, maar al snel werd er volop genoten van dit fijne drankje. Later namen de Engelsen dit van ons over, door ook te gaan distilleren met jeneverbessen. Zij gebruikten alleen neutrale alcohol, terwijl jenever van moutwijn wordt gemaakt. Zo ontstond gin. Gin kennen we allemaal en het goede nieuws is dat ook jenever met een wereldwijde comeback bezig is. Onze nationale drank is inmiddels bijna 400 jaar oud. Ooit de meest gedronken drank ter wereld, nu een openbaring voor de liefhebber.

Koop direct je kaarten voor vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond. Tickets zijn inclusief glas, Jenever & Gin Guide en het proeven van alle dranken. Plaatsen voor Chef's Table kosten € 99 per persoon en zijn inclusief het diner, drankjes en toegang tot het Jenever & Gin Festival. Ook het proefglaasje en de Jenever & Gin Guide zijn bij de prijs inbegrepen.