Jenever & Gin Festival Groningen

Ricks Dry Gin Orange

Ricks Dry Gin Orange
Omschrijving: Ricks Dry Gin Orange is de tweede gin van Ricks Dry Gin die zorgvuldig
wordt samengesteld met verschillende kruiden.
Het resultaat van vele nieuwe combinaties proberen is een frisse gin met 43% alcohol voorzien van een typisch en uniek Orange Aroma.
Een aantal van de ruim 10 botanicals zijn:
• Jeneverbes
• Koriander
• Kardemom
• Sinaasappelschil
• Oranjebloesem
• Limoen
Alcoholprecentage: 43%
website: www.Gillemore.com

Bestel nu je tickets

Tickets

Over het festival

Ooit, lang geleden, werd in Nederland voor het eerst jenever gemaakt. Oorspronkelijk dronk men het als geneesmiddel, maar al snel werd er volop genoten van dit fijne drankje. Later namen de Engelsen dit van ons over, door ook te gaan distilleren met jeneverbessen. Zij gebruikten alleen neutrale alcohol, terwijl jenever van moutwijn wordt gemaakt. Zo ontstond gin. Gin kennen we allemaal en het goede nieuws is dat ook jenever met een wereldwijde comeback bezig is. Onze nationale drank is inmiddels bijna 400 jaar oud. Ooit de meest gedronken drank ter wereld, nu een openbaring voor de liefhebber.

Koop direct je kaarten voor vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond. Tickets zijn inclusief glas, Jenever & Gin Guide en het proeven van alle dranken. Plaatsen voor Chef's Table kosten € 99 per persoon en zijn inclusief het diner, drankjes en toegang tot het Jenever & Gin Festival. Ook het proefglaasje en de Jenever & Gin Guide zijn bij de prijs inbegrepen.