Jenever & Gin Festival Groningen

Amsterdam Vodka

Stijl Graan vodka

Opgericht (2015)

Land Nederland

Distillery Our/Amsterdam Vodka

Master Distiller Martijn Schavemaker

Omschrijving Our/Amsterdam Vodka is een kwalitatieve graan vodka en heeft een handzaam formaat met kroonkurk. Ongecompliceerd en ideaal om te delen met vrienden of als passend cadeau voor de vodka liefhebber. Our/Amsterdam is subtiel, zacht en de ideale basis voor elke mix of gewoon puur met of zonder ijs. Houd het simpel, het is vodka.

Our/Vodka is een vodka die gemaakt wordt door ondernemers in steden over de hele wereld. De lokale partners geven in elke stad Our/Vodka zijn eigen unieke karakter. Our/Vodka is in 2013 begonnen in Berlijn, gevolgd door micro-distilleerderijen in Detroit, Londen, L.A. en Amsterdam.  Dit jaar volgen New York, Houston en Miami.

Botanicals Geen

Alcohol % 37.5%

Perfect Serve Damgroni

Our/Amsterdam Vodka

Our/Amsterdam Juniper infused

Willems Wermoed

Website www.ourvodka.com/ouramsterdam

Nose Subtiel, graan

Taste Subtiel, zacht, bloemig, zoetig

Finish Fris met een zachte, fruitige finish

Bestel nu je tickets

Tickets

Over het festival

Ooit, lang geleden, werd in Nederland voor het eerst jenever gemaakt. Oorspronkelijk dronk men het als geneesmiddel, maar al snel werd er volop genoten van dit fijne drankje. Later namen de Engelsen dit van ons over, door ook te gaan distilleren met jeneverbessen. Zij gebruikten alleen neutrale alcohol, terwijl jenever van moutwijn wordt gemaakt. Zo ontstond gin. Gin kennen we allemaal en het goede nieuws is dat ook jenever met een wereldwijde comeback bezig is. Onze nationale drank is inmiddels bijna 400 jaar oud. Ooit de meest gedronken drank ter wereld, nu een openbaring voor de liefhebber.

Koop direct je kaarten voor vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond. Tickets zijn inclusief glas, Jenever & Gin Guide en het proeven van alle dranken. Plaatsen voor Chef's Table kosten € 99 per persoon en zijn inclusief het diner, drankjes en toegang tot het Jenever & Gin Festival. Ook het proefglaasje en de Jenever & Gin Guide zijn bij de prijs inbegrepen.