Jenever & Gin Festival Groningen

Dr Polidori Dry Tonic Water

 

Merk: Dr Polidori Dry Tonic Water

Opgericht: 2015

Land: Duitsland Moesel

Distillery: Capulet & Montague

Omschrijving: Dry Tonic Natural Botanical Infused van de makers van Ferdinand’s Saar Dry Gin. Dit is een tonic met een fruitige smaak maar ook met een stevige quinine. Deze tonic is genoemd naar de lijfarts van Lord Byron, Doctor John William Polidori die Byron keer op keer wist op te lappen door zijn inventiviteit.

Weetje: hij heeft het eerste moderne vampierenboek geschreven ‘The Vampyre’.

Botanicals Mineraalwater, suiker, koolzuur, natuurlijke aroma’s, quinine, citroenzuur

Alcohol: 0%

Bestel nu je tickets

Tickets

Over het festival

Ooit, lang geleden, werd in Nederland voor het eerst jenever gemaakt. Oorspronkelijk dronk men het als geneesmiddel, maar al snel werd er volop genoten van dit fijne drankje. Later namen de Engelsen dit van ons over, door ook te gaan distilleren met jeneverbessen. Zij gebruikten alleen neutrale alcohol, terwijl jenever van moutwijn wordt gemaakt. Zo ontstond gin. Gin kennen we allemaal en het goede nieuws is dat ook jenever met een wereldwijde comeback bezig is. Onze nationale drank is inmiddels bijna 400 jaar oud. Ooit de meest gedronken drank ter wereld, nu een openbaring voor de liefhebber.

Koop direct je kaarten voor vrijdagavond, zaterdagmiddag of zaterdagavond. Tickets zijn inclusief glas, Jenever & Gin Guide en het proeven van alle dranken. Plaatsen voor Chef's Table kosten € 99 per persoon en zijn inclusief het diner, drankjes en toegang tot het Jenever & Gin Festival. Ook het proefglaasje en de Jenever & Gin Guide zijn bij de prijs inbegrepen.